Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (251)
- Bakterije za proizvodnju vina (4)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (24)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (18)
- Pjenušava vina (21)
- Pročišćavanje mošta i vina (84)
- Proizvodi od kvasaca (18)
- Rosé vina (20)
- Specifični tretmani mošta i vina (9)
- Stabilizacija vina (39)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (36)
- GNOJIVA (23)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- Uncategorized (190)
Brendovi
Cijena
Najbolje ocijenjeni proizvodi
-
BISULFITE 15 spremnik 1150 kg / Laffort konzervansi 11.337,50kn
-
BISULFITE 15 23 kg / Laffort konzervansi 258,75kn
-
Trafos K 37,80kn – 3.412,08kn
-
Actiflore® BO213 (ex Actiflore Bayanus) / Laffort kvasac
43,63kn – 3.150,00knČisti aromatski profil. Ponovno pokretanje zaustavljenih fermentacija i grožđe s visokim koncentracijama šećera, crna i bijela vina. Fruktofilan kvasac.
- Vrlo dobra sposobnost ponovnog pokretanja usporene ili zaustavljene fermentacije
- Izvrsne fermentacijske karakteristike
- Fermentira na niskim temepraturama (10-12˚C)
- Podnosi visoke šećere i ekstremno visok alkohol (18 % v/V)
- Kompatibilan s bakterijama za jabučno-mliječnu fermentaciju
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
Actiflore® BO213 (ex Actiflore Bayanus) / Laffort kvasac
Čisti aromatski profil. Ponovno pokretanje zaustavljenih fermentacija i grožđe s visokim koncentracijama šećera, crna i bijela vina. Fruktofilan kvasac.
- Vrlo dobra sposobnost ponovnog pokretanja usporene ili zaustavljene fermentacije
- Izvrsne fermentacijske karakteristike
- Fermentira na niskim temepraturama (10-12˚C)
- Podnosi visoke šećere i ekstremno visok alkohol (18 % v/V)
- Kompatibilan s bakterijama za jabučno-mliječnu fermentaciju
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
43,63kn – 3.150,00kn43,63kn – 3.150,00kn -
Actiflore® CEREVISIAE / Laffort kvasac
28,63kn – 2.041,25knStarter kvasac.
- Kvasac selekcioniran zbog mogućnosti brzog pokretanja fermentacije
- Nema značajnog utjecaja na sortni karakter vina
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
Actiflore® CEREVISIAE / Laffort kvasac
Starter kvasac.
- Kvasac selekcioniran zbog mogućnosti brzog pokretanja fermentacije
- Nema značajnog utjecaja na sortni karakter vina
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
28,63kn – 2.041,25kn28,63kn – 2.041,25kn -
Actiflore® F33 (ex Actiflore Bayanus) / Laffort kvasac
37,38kn – 2.749,88knNiska koncentracija hlapive kiselosti, oslobađanje polisaharida, sigurnost fermentacije. Za crna i bijela vina.
- Izvrstan za proizvodnju elegantnih crnih vina
- Balans i mekoća zbog visoke koncentracije oslobođenih polisaharida
- Izvrsne fermentacijske karakteristike i kinetika u širokom temperaturnom rasponu
- Vrlo dobra tolerancija na alhohol i niska potreba za dušikom
- Vrlo niska koncentracija hlapive kiselosti
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
Actiflore® F33 (ex Actiflore Bayanus) / Laffort kvasac
Niska koncentracija hlapive kiselosti, oslobađanje polisaharida, sigurnost fermentacije. Za crna i bijela vina.
- Izvrstan za proizvodnju elegantnih crnih vina
- Balans i mekoća zbog visoke koncentracije oslobođenih polisaharida
- Izvrsne fermentacijske karakteristike i kinetika u širokom temperaturnom rasponu
- Vrlo dobra tolerancija na alhohol i niska potreba za dušikom
- Vrlo niska koncentracija hlapive kiselosti
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
37,38kn – 2.749,88kn37,38kn – 2.749,88kn -
Actiflore® RMS2 / Laffort kvasac
34,88kn – 1.812,50knKvasac za teške uvjete, niska proizvodnja sumpornih spojeva.
- Kvasac izoliran zbog svojih vrhunskih mogućnosti kod fermentacije bijelih vina
- Prilagođen za ekstremne uvjete u proizvodnji bijelih vina (veliki volumen, nizak turbiditet, niska temperatura, anaerobni uvjeti…)
- Vrlo niska razina proizvedenog H2S
- Također se preporučuje i za sekundarnu fermentaciju u proizvodnji pjenušavih vina
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
Actiflore® RMS2 / Laffort kvasac
Kvasac za teške uvjete, niska proizvodnja sumpornih spojeva.
- Kvasac izoliran zbog svojih vrhunskih mogućnosti kod fermentacije bijelih vina
- Prilagođen za ekstremne uvjete u proizvodnji bijelih vina (veliki volumen, nizak turbiditet, niska temperatura, anaerobni uvjeti…)
- Vrlo niska razina proizvedenog H2S
- Također se preporučuje i za sekundarnu fermentaciju u proizvodnji pjenušavih vina
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
34,88kn – 1.812,50kn34,88kn – 1.812,50kn -
Actiflore® ROSÉ / Laffort kvasac
169,88kn – 3.275,00knOdličan izbor za voćna rose vina, pogotovo kada se radi od sorti s niskim aromatskim potencijalom.
- Začinske i voćne arome
- POF(-) karakter (nema proizvodnje vinil fenola), stvaranje delikatnih i čistih vinskih profila
- Prilagodljivi kvasac, osigurava brzu fermentaciju
- Visoka razina proizvedenih fermentacijskih aroma
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
Actiflore® ROSÉ / Laffort kvasac
Odličan izbor za voćna rose vina, pogotovo kada se radi od sorti s niskim aromatskim potencijalom.
- Začinske i voćne arome
- POF(-) karakter (nema proizvodnje vinil fenola), stvaranje delikatnih i čistih vinskih profila
- Prilagodljivi kvasac, osigurava brzu fermentaciju
- Visoka razina proizvedenih fermentacijskih aroma
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
169,88kn – 3.275,00kn169,88kn – 3.275,00kn -
ALBUCOLL / Laffort pročišćavanje mošta i vina
59,38kn – 281,25knTekuće sredstvo od bjelanjaka jajeta za bistrenje i pročišćavanje crnih vina.
- Djeluje na fenolne spojeve na način što ih smekšava i time poboljšava strukturu vina.
- Uklanja višak gorčine i trpoće, poboljšava strukturu bez narušavanja aromatskog karaktera ili specifičnosti vina.
- Visokokvaliteno sredstvo za pročišćavanje.
ALBUCOLL / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Tekuće sredstvo od bjelanjaka jajeta za bistrenje i pročišćavanje crnih vina.
- Djeluje na fenolne spojeve na način što ih smekšava i time poboljšava strukturu vina.
- Uklanja višak gorčine i trpoće, poboljšava strukturu bez narušavanja aromatskog karaktera ili specifičnosti vina.
- Visokokvaliteno sredstvo za pročišćavanje.
59,38kn – 281,25kn59,38kn – 281,25kn -
ALBUCOLL 1 kg / Laffort pročišćavanje mošta i vina
59,38knTekuće sredstvo od bjelanjaka jajeta za bistrenje i pročišćavanje crnih vina.
- Djeluje na fenolne spojeve na način što ih smekšava i time poboljšava strukturu vina.
- Uklanja višak gorčine i trpoće, poboljšava strukturu bez narušavanja aromatskog karaktera ili specifičnosti vina.
- Visokokvaliteno sredstvo za pročišćavanje.
ALBUCOLL 1 kg / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Tekuće sredstvo od bjelanjaka jajeta za bistrenje i pročišćavanje crnih vina.
- Djeluje na fenolne spojeve na način što ih smekšava i time poboljšava strukturu vina.
- Uklanja višak gorčine i trpoće, poboljšava strukturu bez narušavanja aromatskog karaktera ili specifičnosti vina.
- Visokokvaliteno sredstvo za pročišćavanje.
-
ALBUCOLL 5 kg / Laffort pročišćavanje mošta i vina
281,25knTekuće sredstvo od bjelanjaka jajeta za bistrenje i pročišćavanje crnih vina.
- Djeluje na fenolne spojeve na način što ih smekšava i time poboljšava strukturu vina.
- Uklanja višak gorčine i trpoće, poboljšava strukturu bez narušavanja aromatskog karaktera ili specifičnosti vina.
- Visokokvaliteno sredstvo za pročišćavanje.
ALBUCOLL 5 kg / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Tekuće sredstvo od bjelanjaka jajeta za bistrenje i pročišćavanje crnih vina.
- Djeluje na fenolne spojeve na način što ih smekšava i time poboljšava strukturu vina.
- Uklanja višak gorčine i trpoće, poboljšava strukturu bez narušavanja aromatskog karaktera ili specifičnosti vina.
- Visokokvaliteno sredstvo za pročišćavanje.
-
ARGILACT / Laffort pročišćavanje mošta i vina
111,25kn – 2.401,13knMješavina selektiranog bentonita i topivog kazeina.
- Sprečavanje oksidacije, posmeđivanja i maderizacije.
- Očuvanje svježine, voćnosti i nijanse vina.
- Djeluje kao sredstvo za pročišćavanje čime se poboljšava filtarabilnost.
- Doprinosi proteinskoj stabilnosti vina.
- 60-100 g/hL za bijela vina
- 40-60 g/hL za rosé vina
ARGILACT / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Mješavina selektiranog bentonita i topivog kazeina.
- Sprečavanje oksidacije, posmeđivanja i maderizacije.
- Očuvanje svježine, voćnosti i nijanse vina.
- Djeluje kao sredstvo za pročišćavanje čime se poboljšava filtarabilnost.
- Doprinosi proteinskoj stabilnosti vina.
- 60-100 g/hL za bijela vina
- 40-60 g/hL za rosé vina
111,25kn – 2.401,13kn111,25kn – 2.401,13kn -
ARGILACT 1 kg / Laffort pročišćavanje mošta i vina
111,25knMješavina selektiranog bentonita i topivog kazeina.
- Sprečavanje oksidacije, posmeđivanja i maderizacije.
- Očuvanje svježine, voćnosti i nijanse vina.
- Djeluje kao sredstvo za pročišćavanje čime se poboljšava filtarabilnost.
- Doprinosi proteinskoj stabilnosti vina.
- 60-100 g/hL za bijela vina
- 40-60 g/hL za rosé vina
ARGILACT 1 kg / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Mješavina selektiranog bentonita i topivog kazeina.
- Sprečavanje oksidacije, posmeđivanja i maderizacije.
- Očuvanje svježine, voćnosti i nijanse vina.
- Djeluje kao sredstvo za pročišćavanje čime se poboljšava filtarabilnost.
- Doprinosi proteinskoj stabilnosti vina.
- 60-100 g/hL za bijela vina
- 40-60 g/hL za rosé vina
-
ARGILACT 25 kg / Laffort pročišćavanje mošta i vina
2.401,13knMješavina selektiranog bentonita i topivog kazeina.
- Sprečavanje oksidacije, posmeđivanja i maderizacije.
- Očuvanje svježine, voćnosti i nijanse vina.
- Djeluje kao sredstvo za pročišćavanje čime se poboljšava filtarabilnost.
- Doprinosi proteinskoj stabilnosti vina.
- 60-100 g/hL za bijela vina
- 40-60 g/hL za rosé vina
ARGILACT 25 kg / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Mješavina selektiranog bentonita i topivog kazeina.
- Sprečavanje oksidacije, posmeđivanja i maderizacije.
- Očuvanje svježine, voćnosti i nijanse vina.
- Djeluje kao sredstvo za pročišćavanje čime se poboljšava filtarabilnost.
- Doprinosi proteinskoj stabilnosti vina.
- 60-100 g/hL za bijela vina
- 40-60 g/hL za rosé vina
kn2 401.132.401,13kn -
BACTICONTROL® / Laffort stabilizacija vina
1.125,00knFormulacija na bazi kitozana, lizozima i enzima za zaštitu vina od određenih mikroorganizama te posebno bakterija mliječne kiseline. Proizvod za biokontrolu.
- Mikrobiološka zaštita bijelog, crnog i rosé vina nakon fermentacije.
- Jedan od načina u proizvodnji kako bi se smanjila količina SO2.
- Omogućava usporavanje ili čak zaustavljanje MLF-a (dodatak moguć prije ili poslije alkoholne fermentacije).
- Sinergističko djelovanje ß-glukanaze i lizozima na bakterije mliječnog vrenje, posebice Pediococcus (jer enzimsko djelovanje na polisaharide može stvoriti široku barijeru oko bakterija i ometati djelovanje lizozima).
BACTICONTROL® / Laffort stabilizacija vina
Formulacija na bazi kitozana, lizozima i enzima za zaštitu vina od određenih mikroorganizama te posebno bakterija mliječne kiseline. Proizvod za biokontrolu.
- Mikrobiološka zaštita bijelog, crnog i rosé vina nakon fermentacije.
- Jedan od načina u proizvodnji kako bi se smanjila količina SO2.
- Omogućava usporavanje ili čak zaustavljanje MLF-a (dodatak moguć prije ili poslije alkoholne fermentacije).
- Sinergističko djelovanje ß-glukanaze i lizozima na bakterije mliječnog vrenje, posebice Pediococcus (jer enzimsko djelovanje na polisaharide može stvoriti široku barijeru oko bakterija i ometati djelovanje lizozima).
kn1 125.001.125,00kn -
BACTICONTROL® 500 g / Laffort stabilizacija vina
1.125,00knFormulacija na bazi kitozana, lizozima i enzima za zaštitu vina od određenih mikroorganizama te posebno bakterija mliječne kiseline. Proizvod za biokontrolu.
- Mikrobiološka zaštita bijelog, crnog i rosé vina nakon fermentacije.
- Jedan od načina u proizvodnji kako bi se smanjila količina SO2.
- Omogućava usporavanje ili čak zaustavljanje MLF-a (dodatak moguć prije ili poslije alkoholne fermentacije).
- Sinergističko djelovanje ß-glukanaze i lizozima na bakterije mliječnog vrenje, posebice Pediococcus (jer enzimsko djelovanje na polisaharide može stvoriti široku barijeru oko bakterija i ometati djelovanje lizozima).
BACTICONTROL® 500 g / Laffort stabilizacija vina
Formulacija na bazi kitozana, lizozima i enzima za zaštitu vina od određenih mikroorganizama te posebno bakterija mliječne kiseline. Proizvod za biokontrolu.
- Mikrobiološka zaštita bijelog, crnog i rosé vina nakon fermentacije.
- Jedan od načina u proizvodnji kako bi se smanjila količina SO2.
- Omogućava usporavanje ili čak zaustavljanje MLF-a (dodatak moguć prije ili poslije alkoholne fermentacije).
- Sinergističko djelovanje ß-glukanaze i lizozima na bakterije mliječnog vrenje, posebice Pediococcus (jer enzimsko djelovanje na polisaharide može stvoriti široku barijeru oko bakterija i ometati djelovanje lizozima).
kn1 125.001.125,00kn -
BARREL REFRESH / Nobile drvo Laffort
18 DIVINE Naglašava sturkturu i voćnost s kompleksnim završetkom (kao elegancija burgundskih bačava). Gradijentno tostiranje, ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 18 mm: 14 (300x25x18mm) ± 1500 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi 4-8 mjeseci 18 XBASE Naglašava intenzitet, težinu na nepcu i voćnost. Homogeno tostiranje, ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 18 mm: 14 (300x25x18mm) ± 1500 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi, 4-8 mjeseci 18 XTREME Naglašeno zrelo voće. Slatkoća s nijansom moka i pržene kave. Homogeno tostiranje; ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 18 mm: 14 (300x25x18mm) ± 1500 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi, 4-8 mjeseci REVELATION Naglašava strukturu i aromatsku kompleksnost. Gradijentno tostiranje, ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 7 mm: 7x2 (320x23x7mm) ± 800 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi, 4-8 mjeseci SENSATION Slatkoća, vanilija i tostirane note. Homogeno tostiranje, ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 7 mm: 7x2 (320x23x7mm) ± 800 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi, 4-8 mjeseciBARREL REFRESH / Nobile drvo Laffort
18 DIVINE Naglašava sturkturu i voćnost s kompleksnim završetkom (kao elegancija burgundskih bačava). Gradijentno tostiranje, ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 18 mm: 14 (300x25x18mm) ± 1500 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi 4-8 mjeseci 18 XBASE Naglašava intenzitet, težinu na nepcu i voćnost. Homogeno tostiranje, ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 18 mm: 14 (300x25x18mm) ± 1500 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi, 4-8 mjeseci 18 XTREME Naglašeno zrelo voće. Slatkoća s nijansom moka i pržene kave. Homogeno tostiranje; ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 18 mm: 14 (300x25x18mm) ± 1500 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi, 4-8 mjeseci REVELATION Naglašava strukturu i aromatsku kompleksnost. Gradijentno tostiranje, ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 7 mm: 7x2 (320x23x7mm) ± 800 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi, 4-8 mjeseci SENSATION Slatkoća, vanilija i tostirane note. Homogeno tostiranje, ± 20% novog drva (ovisno o vrsti) 7 mm: 7x2 (320x23x7mm) ± 800 g Doza: 1-3 barrel refresh po bačvi, 4-8 mjeseci -
BI-ACTIV® / Laffort nutrijenti / hrane za pripremu kvasaca i bakterija
142,38knFormula faktora za preživljavane koja se koristi kod usporenih ili zaustavljenih fermentacija. Ne sadrži DAP.
- U slučaju usporene alkoholne fermentacije, BI-ACTIV® detoksificira mošt, osigurava faktore preživljavana za kvasce i pomaže da fermentacija završi do kraja
- U slučaju zaustavljene fermentacije, BI-ACTIV® detoksificira vino i priprema ga za novu inokulaciju/li>
- Može se koristiti u vinifikaciji prebistrenih mošteva jer osigurava spojeve i faktore preživljavanja koji su nužni za otpornost stanične membrane na stres
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
BI-ACTIV® / Laffort nutrijenti / hrane za pripremu kvasaca i bakterija
Formula faktora za preživljavane koja se koristi kod usporenih ili zaustavljenih fermentacija. Ne sadrži DAP.
- U slučaju usporene alkoholne fermentacije, BI-ACTIV® detoksificira mošt, osigurava faktore preživljavana za kvasce i pomaže da fermentacija završi do kraja
- U slučaju zaustavljene fermentacije, BI-ACTIV® detoksificira vino i priprema ga za novu inokulaciju/li>
- Može se koristiti u vinifikaciji prebistrenih mošteva jer osigurava spojeve i faktore preživljavanja koji su nužni za otpornost stanične membrane na stres
Sigurnosne upute
Detaljne specifikacije
-
BISULFITE 15 / Laffort konzervansi
32,38kn – 11.337,50knOtopina kalijevog bisulfita u vodenoj otopini. Koristi se za sumporenje vina i mošta.
Doza: 10 mL oslobađa 1.5 gram SO2. Pakiranje: 1.1 kg/5.5 kg/23 kg.BISULFITE 15 / Laffort konzervansi
Otopina kalijevog bisulfita u vodenoj otopini. Koristi se za sumporenje vina i mošta.
Doza: 10 mL oslobađa 1.5 gram SO2. Pakiranje: 1.1 kg/5.5 kg/23 kg.32,38kn – 11.337,50kn32,38kn – 11.337,50kn