Agrotrgovina.hr by Kokot Agro / > Izjava o ograničenju odgovornosti

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Kokot Agro d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na web stranici www.agrotrgovina.hr (web shop tvrtke Kokot Agro d.o.o., Trešnjevka 22, 10 450 Jastrebarsko) našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na web stranice web shopa www.agrotrgovina.hr koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.

Kokot Agro d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve izravne, slučajne, posljedične, neizravne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.agrotrgovina.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Web stranice www.agrotrgovina.hr  sadrže informacije treće strane i veze do drugih internet stranica  nad kojima Kokot Agro d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve  se informacije u skladu s time i označavaju. Kokot Agro d.o.o. nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Kokot Agro d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja web stranica www.agrotrgovina.hr na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.agrotrgovina.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe  bez izričitog pristanka Kokot Agro d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu na teret Kokot Agro d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje  svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Ukoliko niste suglasni sa navedenom klauzulom o odricanju odgovornosti molimo vas da ne koristite web stranice www.agrotrgovina.hr. Korištenjem/pregledavanjem/naručivanjem robe na web shopu www.agrotrgovina.hr smatra se da se prihvatili navedenu klauzulu o ograničenju odgovornosti.

Izmjena Izjave o ograničenju odgovornosti

Ovu Izjavu o ograničenju odgovornosti, trgovac Kokot Agro d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta na internet stranici. Zato trgovac Kokot Agro d.o.o. poziva Kupce i Korisnike da povremeno pregledaju ovu Izjavu na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se Kupac ili Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o ograničenju odgovornosti, upućujemo Kupca i Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi internetsku trgovinu na web stranici www.agrotrgovna.hr.

Izmjena izjave o ograničenju odgovornosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici www.agrotrgovina.hr

Kokot Agro d.o.o. 

(zadnja izmjena 13.04.2021. godine)

Prilog: Izjava o ograničenju odgovornosti (PDF dokument)

Proizvodi dodani u košaricu
X