OPĆI UVJETI DOSTAVE ROBE

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opće uvjeti dostave robe.

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između slijedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:

  • Paketna dostava kurirskom službom GLS (General Logistics System Croatia d.o.o.). 
  • Osobno preuzimanje paketa na lokaciji centralnog skladišta tvrtke Kokot Agro d.o.o., na lokaciji Trešnjevka 22, 10 450 Jastrebarsko

PAKETNA DOSTAVA KURIRSKOM SLUŽBOM GLS (General Logistics System Croatia d.o.o.)

Trošak paketne dostave će biti obračunat u košarici, prema slijedećim uvjetima:

  • Ukupna masa paketa do 2 kg (jedan paket male mase) trošak dostave iznosi 31,25 kn (25,00 kn + PDV)
  • Ukupna masa paketa od 2 kg do 40 kg (jedan paket veće mase) trošak dostave iznosi 50,00 kn (40,00 kn + PDV)
  • Vrijednost narudžbe iznad 1.000,00 kn (bez obzira na ukupnu masu i broj paketa) trošak dostave je besplatan

Za sve narudžbe poslane putem web trgovine veće od 1.000,00 HRK  trgovac Kokot Agro d.o.o. će besplatno dostaviti naručenu robu primateljima u Republici Hrvatskoj (uključivo i dostavu na sve otoke, osim otoka koji se nalaze u 2. zoni dostave) uslugom paketne dostave GLS.

Sve narudžbe/uplate zaprimljene radnim danom do 11 sati u većini slučajeva šalju se istoga dana, a isporučuju u roku 2-5 radna dana ili u iznimnim slučajevima do 15 radnih dana.

Maksimalna masa jednog paketa za dostavu je 40 kg.

Kupac ima mogućnost on-line praćenja paketa nakon isporuke prema jedinstvenom broju pošiljke. Nakon otpreme paketne pošiljke trgovac Kokot Agro d.o.o. poslati će jedinstveni broj pošiljke kako bi kupac imao mogućnost on-line praćenja pošiljke. Usluga praćenja pošiljki dostupna je na slijedećem linku: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Napomena: Za isporuku peletiranih organskih i organsko-mineralnih gnojiva, vodotopivih gnojiva u pakiranjima od 25 kg te materijala za kalcifikaciju tla u pakiranjima od 25 kg cijena dostave se kalkulira prema ukupnoj masi pošiljke, prema aktualnom cjeniku kurirske službe GLS.

Dostava ostalim kurirskim službama (HP, HP Express, Overseas, DHL ...) - moguća samo u slučaju da sami organizirate otpremu robe. Molimo da detalje navedete u napomeni na kraju procesa naručivanja robe.

OSOBNO PREUZIMANJE PAKETA NA LOKACIJI CENTRALNOG SKLADIŠTA TVRTKE Kokot Agro d.o.o.

Preuzimanje robe osobno u skladištu trgovca Kokot Agro d.o.o na adresi Trešnjevka 22, 10 450 Jastrebarsko. Roba se u skladištu može osobno preuzeti nakon što je na računu trgovca Kokot Agro d.o.o. evidentirana uplata za naručenu robu.

U slučaju dostave u druge zemlje (samo na područje EU; slanje robe izvan područja EU nije moguće) molimo da nas kontaktirate putem telefona ili E-maila.

Pouzećem isporučujemo robu do maksimalnog iznosa 1.500,00 HRK, te trgovac Kokot Agro d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo da određenu robu ne šalje pouzećem.

U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta trgovca Kokot Agro d.o.o., Trešnjevka 22, Jastrebarsko sve troškove i rizike preuzima Kupac.

U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u skladište trgovca Kokot Agro d.o.o i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

Uvjeti dostave za plaćanje kreditnim karticama on-line

Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. - pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije slijedeći dan nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom proizvodi se dostavljaju najčešće u utorak.

Ako naručena roba nije isporučiva, trgovac Kokot Agro d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom ili telefonom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara trgovac Kokot Agro d.o.o. će izvršiti storno transakcije bez ikakvih troškova za kupca.

Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom

Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun (IBAN) tvrtke Kokot Agro d.o.o. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove.

Ukoliko želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12:00 sati.

Ako naručena roba nije isporučiva, trgovac Kokot Agro d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara trgovac Kokot Agro d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Za povrate sredstava obavezno moramo imati slijedeće Vaše podatke:

  • Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta
  • Broj tekućeg ili žiro računa
  • Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun
  • Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi sa osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća / obrta
  • OIB građana / fizičke osobe vlasnika računa ili OIB poduzeća / obrta


Proizvodi dodani u košaricu
X